Updates

Als het gaat om wereldberoemde muziekfestivals, is Tomorrowland een absolute koploper. Dit jaarlijkse evenement, gehouden in Boom, trekt tienduizenden mensen van over de hele wereld aan.

Zelfs zonder de mails in je mailbox te openen, weet je meteen: deze is een goeie, de andere is "blèh". Die "blèhs" zijn e-mails die formeel, afstandelijk of overdreven professioneel zijn. Het soort mails dat je snel overslaat of als ongelezen markeert omdat je ooit van plan er iets mee te doen. Misschien.

Een website vormt een essentieel onderdeel van je online aanwezigheid en marketingstrategie. Maar als je enkele belangrijke basisprincipes vergeet, scoort je website heel wat minder op Google én bij je bezoeker. Daarom werpen we in dit artikel even een blik op de 10 meest gemaakte fouten bij websites van kleine en middelgrote bedrijven.

Goed...

En nog 20 andere tips om commerciëler en duidelijker te schrijven. Handig voor je volgende e-mail, post op sociale media of je website.

Anno 2023 is digitalisering het codewoord. En toch lopen heel wat ondernemers erop vast. Waarom dat zo is, leer je hier aan de hand van de 7 hoofdzonden bij het digitaliseren.