Ik wil meer klanten
en meer omzet


Online marketing

Ook voor kleine zelfstandigen en ondernemingen is online marketing een must. Om nieuwe klanten aan te trekken. En top of mind te blijven bij je bestaande klanten.

Blauridder helpt je met de juiste mix van online marketing. Aangepast aan je doelgroep en regio. We zoeken uit welke kanalen het beste voor je werken. En welke niet.

Online marketing hoeft niet veel te kosten: vanaf 50 euro per maand heb je al een regionale campagne lopen. 

Dat alles met meetbare resultaten, je weet perfect wat het opbrengt.


Social Media Management

Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Pinterest en co. Moet je daar allemaal op aanwezig zijn? Helemaal niet, alles hangt af van wie je ideale klanten zijn. 

Blauridder helpt je om met sociale media je zaak te doen groeien. Nieuwe klanten aantrekken plus bestaande klanten loyaler maken.

Meer weten? Boek nu je gratis adviesgesprek.


Google Ads

Adverteren op Google is goedkoper dan je denkt. En in tegenstelling tot je zoveelste advertentie in het huis-aan-huisblad, weet je met Google Ads wel wat ze opbrengen.

Op maat van je verwachtingen en budget ontzorgen we jou met een advertentiecampagne op Google. En volgen we alles voor je op.

Meer weten? Boek nu je gratis adviesgesprek.


Nieuwsbrieven-Service

Blijf top-of-mind bij je klanten en hou hen op de hoogte van nieuwigheden en jouw acties. Want met goed geschreven nieuwsbrieven blijven ze warm voor jou.

Met Blauridder stuur je eindelijk nieuwsbrieven zonder zorgen. Van het ontwerp en de inhoud tot het versturen van je nieuwsbrief.

Meer weten? Boek nu je gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek

Benieuwd hoe Blauridder ook jouw zaak vooruit helpt? Stel dan niet langer uit: