Websites & webshops
die verkopen

Liever website die opbrengt?

Verwacht je meer van je website of webshop? Dat ie niet alleen mooi is maar ook opbrengt?  Nieuwe klanten en omzet genereert? Dan zit je helemaal goed met een website van Blauridder.

Bliksemsnel en betrouwbaar

De snelheid van jouw website is even belangrijk als de inhoud. Trage websites verliezen kansen. Daarom krijg je supersnelle hosting en de nodige SSL-beveiliging.

Vriendelijk voor smartphones

Altijd meer mensen surfen op hun smartphone. Gelukkig blijft je website gebruiksvriendelijk op mobiele toestellen. Want de website past zich aan het scherm van de surfer aan. 

Kies je website of webshop

Starter

 • Tot 5 pagina's
 • 1 taal inbegrepen (NL, FR of EN)
 • Domeinnaam inbegrepen (.be of .com)
 • Tot 1 GB opslagcapciteit en 3 GB verkeer

Vanaf 24,99 euro per maand*
249 euro opstart (eenmalig)

Pro

 • Tot 15 pagina's
 • Tot 3 extra talen (FR, EN en/of DE)
 • Domeinnaam inbegrepen (.be of .com)
 • Onbeperkt dataverkeer plus 7 GB opslag
 • Webshop met zoeken en online betalingen 
 • Dagelijkse back up van je volledige website

Vanaf 30,99 euro per maand*
599 euro opstart (eenmalig)

Premium

 • Tot 25 pagina's
 • Onbeperkt aantal talen
 • Domeinnaam inbegrepen (.be of .com)
 • Onbeperkt dataverkeer & 15 GB opslag
 • Webshop om internationaal te verkopen
 • Dagelijkse back up van je volledige website
 • Gratis opleiding en optimalisatie voor Google

Vanaf 59,99 euro per maand*
1.899 euro opstart (eenmalig)

*Aanbod onder voorwaarden, prijzen exclusief btw. Contacteer ons voor een offerte.

Website met of zonder webshop

Een greep uit de beproefde templates die we van a tot z voor jouw zaak personaliseren. Wil je meer weten of nog meer modellen van websites en webshops ontdekken? Boek dan nu een online adviesgesprek in.

Inbegrepen voor je website

CMS - zelf je website bijwerken

Snel de openingsuren aanpassen, een nieuwe actie aankondigen of de foto's wijzigen? In de handige backoffice pas je jouw website in 1-2-3 aan.

Supersnelle hosting

Een snelle website scoort beter bij je bezoeker. Daarom zijn we partner van Combell, de toonaangevende hosting provider. Snelheid en betrouwbaarheid de klok rond.

Advies en ondersteuning

Je krijgt een vast aanspreekpunt voor je website. Tijdens de bouw van je website. Maar ook voor advies en ondersteuning eens je website live staat.

Extra voor je website of webshop

Online afspraak maken

Ontvang je klanten op afspraak? Met onze online boekingstool laat je jouw klanten zelf hun afspraak in je agenda vastleggen. En stuur je ze automatisch een herinnering per mail of sms.

Met of zonder online voorafbetaling.

Vertel mij meer

Teksten voor je website en webshop

Teksten die plezant zijn voor je bezoeker en tot actie aanzetten. Die bovendien Google plezieren. Wij (her)schrijven hapklare teksten voor je website die hun werk doen: verkopen. 

Beschikbaar in Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Vertel mij meer

Website Booster

Meer bezoekers op je website = meer verkoopkansen. Precies daar helpen we je mee: een slim online marketingplan op maat. Met meetbare resultaten en een maandelijkse rapportering om alles op te volgen.

Altijd aangepast aan je budget.

Vertel mij meer

Blauridder is lid van FeWeb, de Belgische federatie van webbedrijven en respecteert de FeWeb-Gedragscode die jou als klant transparantie en professionalisme verzekeren.

De volledige FeWeb-Gedragscode lees je hier na.

FAQ

Is de domeinnaam inbegrepen?

Ja, een domeinnaam is nu eenmaal een must voor een website. Heb je al een domeinnaam? Dan koppelen we die aan je nieuwe website bij Blauridder.

Bij de Pro en Premium kun je ook extra domeinnamen laten koppelen.

Zijn er opstartkosten?

Een snelle en moderne website hoeft geen grote investering te zijn. Een Blauridder website heb je voor een een kleine setupkost en een vast maandelijks bedrag waarin de hosting en beveiliging van je website is inbegrepen. Je krijgt dus een Website-as-a-Service.

Wanneer je gebruik maakt van extra diensten, zoals bijvoorbeeld de teksten voor je website door ons laten schrijven (copywriting), de vertalingen voor jou doen of een doorgedreven optimalisatie voor zoekmachines dan zijn dit betalende extra's.

Met plezier maken we voor jou een vrijblijvende offerte op maat.

Maakt Blauridders websites volledig op maat?

Neen. Een Blauridder website is altijd gebaseerd op een template. Gelukkig heb je de keuze uit heel wat templates in alle maten en kleuren. Eens je template gekozen personaliseren we die van top tot teen voor jouw zaak. Met een uniek resultaat in jouw huisstijl.

Een website is eigenlijk zoals een auto. Je hebt heel veel modellen op de markt. Maar elke auto heeft een gaspedaal rechts en een rem links, ruitenwissers en mistlampen. Daarom dat we bij Blauridder kiezen voor beproefde modellen van websites, die vertrouwd zijn voor je bezoeker en hem of haar tot actie aanzetten (een offerte vragen, een afspraak boeken, online aankopen, je contacteren).

Wat is de oplevertijd?

Of je nu een zaak start of een bestaande website wil vervangen. Je wil natuurlijk zo snel als mogelijk een online zijn. We garanderen dat je website altijd binnen 2 weken na bestelling volledig up & running is. Voor zeer eenvoudige websites gaat het nog sneller.

Is twee weken nog te lang, dan bieden we een spoedservice aan tegen meerkost.

Wat is de duurtijd van het abonnement?

Het abonnement op een website heeft een minimumtermijn van 24 maanden. Nadien wordt het abonnement stilzwijgend verlengd met telkens 12 maanden, behalve bij opzeg minstens 3 maanden voor de jaarlijkse vervaldag (via e-mail of brief).