Online afspraken-module

Verlies minder tijd

Afspraken via de telefoon kosten je veel tijd. En je bent niet altijd bereikbaar. Met een online afspraken-module ben je 24/7 beschikbaar voor klanten die een afspraak willen.

Minder gemiste afspraken

Niets zo vervelend als klanten die niet komen opdagen. Want hun tijdslot ben je kwijt. Dankzij automatische herinneringen verminderen we de no shows aanzienlijk.

Makkelijk voor jou

Wij zorgen voor de volledige configuratie van je boekingssysteem. Het enige wat jij hoeft te doen is je agenda te raadplegen. En jij bepaalt wanneer afspraken mogelijk zijn.

Voor wie?

De online afspraken-module is ideaal voor advocatenkantoren, notariskantoren, architecten, barber shops, kapsalons, schoonheidssalons, nagelstudio's, fietsherstellers, consulenten, therapeuten, fotografen, experts, vastgoedmakelaars, bemiddelaars, dokters, psychologen, psychiaters, specialisten, fitnessstudio's en meer.

Wij zorgen voor de integratie met je huidige website, zodat je snel afspraken ontvangt.

Professional

 • Tot 500 afspraken per maand
 • Automatische herinneringen per e-mail
 • Instelbare voorwaarden voor wijziging of annulering
 • Met of zonder online betalen (voorschot of voorafbetaling)
 • Integreerbare widget voor je site of als zelfstandige webpaginaVanaf 30 euro per maand*
Eenmalige setup: 399 euro

Premium

 • Tot 2000 afspraken per maand
 • Automatische herinneringen per e-mail & sms
 • Instelbare voorwaarden voor wijziging of annulering
 • Met of zonder online betalen (voorschot of voorafbetaling)
 • Integreerbare widget voor je site of als zelfstandige webpagina
 • Automatische e-mails om klant uit te nodigen voor een herhaalafspraak
 • Kortingscodes en cadeaukaarten, boeken van extra opties
 • Meerdere vestigingen, verdeling van de afspraken onder medewerkers


Vanaf 65 euro per maand*
Eenmalige setup: 899 euro

*Aanbod onder voorwaarden. Prijzen zijn exclusief btw en worden op jaarbasis gefactureerd.

Altijd inbegrepen

Configuratie & opleiding

We helpen je van A tot Z om de online afspraken in je zaak aan te bieden. En zorgen dat je zonder stress de gemaakte afspraken opvolgt op je pc of smartphone.

Integratie van online betalingen

Wil je klanten hun afspraak vooraf laten betalen? Of alleen een voorschot? Wij zorgen ervoor. Dankzij de integratie van Mollie, een veilige betalingsprovider.

Persoonlijke service

Blauridder is jouw vast aanspreekpunt. En aanpassingen tot 5x per jaar zijn volledig gratis. We denken mee en sturen bij waar nodig.

FAQ

Voor wie is de online afspraken-module?

Voor alle soorten handelaars, ambachten en vrij beroepen die soms of altijd op afspraak werken. Van het kapsalon, over de fietshersteller tot de advocaat of therapeut.

Wat zijn de voordelen van een online afspraken-module?

Er zijn heel wat voordelen. Denk maar aan de tijdswinst die je elke dag maakt. Want telefonisch afspraken aannemen, kost je veel tijd. 

Maar ook je klanten bied je een veel betere service. Want ze boeken hun afspraak zelf in, op gelijk welk ogenblik. Ook als je niet open bent, je telefoon bezet is of 's nachts.

Dankzij de automatische herinneringen krijgt je klant een vriendelijk geheugensteuntje voor zijn of haar afspraak. En je bepaalt zelf hoeveel tijd vooraf de klant nog een afspraak mag verplaatsen of annuleren.

En last but not least, ondernemers met onze online afspraken-module hoor je enthousiast melden over hoeveel minder klanten er niet op hun afspraak komen opdagen.

Kan de module ook op mijn bestaande website?

Ja. Er zijn tal van mogelijkheden om je online afspraken-module op je website te integreren. Samen met jou (en eventueel je webmaster) zoeken we naar de beste oplossing.

Wat is de duurtijd van het abonnement?

Het abonnement heeft een minimumtermijn van 12 maanden. Nadien wordt het abonnement stilzwijgend verlengd met telkens 12 maanden, behalve bij opzeg minstens 3 maanden voor de jaarlijkse vervaldag (via e-mail of brief).